O zavarovanju

Z življenjskimi zavarovanji boste poskrbeli za finančno in socialno varnost svoje družine v različnih življenjskih situacijah.

Življenjska zavarovanja

Varna leta Zavaruj.si

Zavarovanje Varna leta Zavaruj.si zagotavlja celovito varnost za brezskrbno jesen življenja. Sebi in svojim najbližjim zagotovite brezskrben vsakdan, tudi ko vam življenje pokaže bolj neprijetno plat.

Moj življenjski kasko

Z življenjskim zavarovanjem Moj življenjski kasko poskrbite za finančno varnost v vseh življenjskih obdobjih. Nova kritja, ki se prilagajajo vašim potrebam.

Življenjska zavarovanja z varčevanjem

Fondpolica

Fondpolica je življenjsko zavarovanje, ki omogoča zavarovalno zaščito celotno življenjsko obdobje in davčno ugodno nalaganje sredstev v pestro paleto naložbenih možnosti.

Fondpolica ZLATA LETA

S Fondpolico ZLATA LETA lahko poskrbite, da boste zlata leta preživeli brezskrbno. Naj bodo v znamenju uživanja sadov preteklega dela, potovanj, druženj s prijatelji in preživljanja prostega časa z družino in vnuki.

Fondpolica OTROK

Otroške sanje so dosegljive. S premišljenim in dolgoročnim varčevanjem lahko postanejo resničnost. Otroci so naše bogastvo, zato poskrbimo za njihovo prihodnost.

Premium Garant

Premium Garant je ekskluzivno vseživljenjsko zavarovanje z enkratnim plačilom premije. Z vplačilom premije je treba pohiteti, saj je število mest za potencialne vlagatelje omejeno.

Enkratna priložnost Zavaruj.si

Varčevalcem, ki želite varno, inovativno in dinamično oplemenititi svoja sredstva, ponujamo posebno in enkratno priložnost.

Pokojninska zavarovanja

Pokojninsko varčevanje Zavaruj.si

Si želite jesen življenja preživeti zdravi, uživati v druženju s prijatelji na izletih, potovanjih, se ukvarjati s hobiji, za katere prej niste imeli časa? Z rednim in pravočasnim dodatnim varčevanjem boste v pokoju živeli svoje sanje.

Dodatna pokojnina Zavaruj.si

Pokojninski načrt Dodatna pokojnina Zavaruj.si, ureja izplačevanje pokojninske rente, kjer lahko izbirate med kar 9 možnostmi doživljenjskega izplačevanja rente. Pogoj za začetek izplačevanja pokojninske rente je upokojitev po ZPIZ-2.

Potrebujete pomoč pri odločitvi?

Naši svetovalci vam bodo na podlagi vaših  izkušenj, vašega življenjskega sloga in potrebah po varnosti z veseljem pomagali z nasveti do pravega življenjskega zavarovanja.

Naročite svetovalca